clos de mounissens

Bordeaux og dens mange hvidvine er en bred vifte af syrlige, tørrede, søde og fyldige vine. På den ene side har du de exorbitante dessertvine og på den anden de klassiske tørre sauvignon blanc fra Entre deux mers.

Hos Clos de Mounissens møder vi David Poutays, som driver en grund på 2 ha. Han er et fænomen inden for naturvin og formår virkelig at få det bedste ud af sit imponerende terræn.

Glem alt om sure og flade hvidvine med en snert af kostald. Her bruger vi Semillon, druen som bruges til dessertvin, og som fremstiller de lækreste tørre Bordeaux hvidvine. Dens bløde, omfavnende og fyldige tekstur vil glæde enhver, som sætter pris på en aromatisk og let hvidvin.

Vil du gerne vide mere om Clos de Mounissens, så kan du læse mere om dem på deres hjemmeside her.

01

semillon-druen

Hos Clos de Mounissens anvendes Semillon-druen, som normalt bruges til dessertvine. Trods dette formår vingården at producere lækre tørre Bordeaux-hvidvine.

02

naturvinsproduktion

Naturvinproduktion er en tilgang til vinifikation, der lægger vægt på minimal intervention i vinmarkerne og under selve vinfremstillingsprocessen.

03

berømt vinregion

Bordeaux er en velkendt vinregion beliggende i det sydvestlige Frankrig. Den er opdelt i flere underregioner, herunder Médoc, Pomerol, Saint-Émilion og Graves.