FOR DIG DER BOR I FREDENSBORG & OMEGN

   I Fredensborg på vej mod slottet finder du L’apéro’s tapas og vinbar, som byder på et bredt udvalg af nicheproducenter og utallige af gode oplevelser. Vores tapas og vinbar er for dig, som ønsker at fornøje dine smagsløg med delikatesser af højeste kvalitet kombineret med udsøgte vine og skønt selskab – som ikke findes bedre end i Fredensborg!

I familieære og hyggelige rammer kan du på Slotsgade 3A lade dine smagsløg forkæle når vi byder på lækre anretninger til både den store og den lille sult. Vi kan ikke prale af dyre designermøbler, men vi lover dig derimod delikatesser af højeste kvalitet.  

Om du ønsker at slå et smut forbi baren, nyde en lækker middag, shoppe dine yndlings nicheproducenter eller afholde et arrangement, så står vi klar til at hjælpe dig – og vi vil altid gøre vores bedste for, at dine ønsker går i opfyldelse. 

Vi glæder os til at se dig, og står altid klar til at vejlede dig, og byder selvfølgelig gerne på en smagsprøve!

Følg med på siden her for, at holde opdateret omkring lokale arrangementer og særlige nyheder!

 særlige arrangementer og events til dig der bor i Fredensborg og omegn.

 

 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

ÅBNINGSTIDER FOR slotsgade 3a

Bemærk at der i forbindelse med arrangementer og produktsmagninger kan forekomme andre åbningstider.

Torsdag 16 – 21

Fredag 16 – 21

Lørdag 11 – 21

skal vi skabe rammerne for dit næste arrangement?

Om det er polterabend, bryllup, fødselsdag eller konfirmation, så tilbyder vi rammerne for dit næste arrangement. Hos L’apéro tilbyder vi rammerne for op til 75 personer.

 

1 + 12 =