Ferme DU PORT AUBRY
Beliggende ved bredden af Loire, omdanner Port Aubry-gården, der har eksisteret siden 1982, mælken fra sine geder til særdeles lækker og smagfuld gedeost.
De to indehavere Emmanuel og Margueritte Melet har blandt andet lavet osten, Cosne de Port Aubry på deres gård i Cosne sur Loire: en by i Sancerre-regionen i Loire-dalen.
Cosne de Port Aubry var Emmanuel’s opfindelse – når du bor et sted kaldet Cosne sur Loire, er en kegleformet ost intet andet end et logisk skridt. Lavet næsten efter den samme opskrift som gården’s anden produktion: Crottin de Chavignol, er det altid interessant at smage disse større oste sammen med deres mindre modparter. Med en super glat, tæt pasta og forfriskende citronnoter er de lækre i kombination med Sancerre eller en anden sprød hvidvin.
Besøgende på Ferme du Port Aubry får altid vist resterne af lokale gedehuse – små strukturer knyttet til bagsiden af gårdhuse, der ville huse en families dyr. Derudover så synes vi, at du skal lade dig tage et kig ind i deres egen gårdbutik, hvis du er så heldig at slå vejen forbi dem.
Mangfoldigheden af produkter, som du finder indeni butikken, stammer fra gårdens lidenskab for smag og autenticitet. Dette er desuden gennemgående i alle deres produkter.
Besøg deres Instagram på linket her.
01
GEDER I HUNDREDEVIS
Hundredvis af geder opdrættes på denne gård for at producere de berømte Crottins de Chavignol, men du vil også se mange andre dyr, som lever på gården.
02
et praktisk valg
Geder er et praktisk valg af dyr, givet deres uafhængighed og evne til at finde føde. Gedehold har derfor også en lang historie i denne region.
03
MODNINGSGRAD AFGØR SMAGEN
Gårdens gedeflok sørger for at lave Crottin de Chavignol, som, afhængigt af modningsgraden, tilbyder et uendeligt udvalg af smagsvarianter.
ferme du port aubry’s SORTIMENT
Ingen resultater fundet
Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.