Cuvée Prestige 2014

195,00 kr.

Her har vi en vin, der spiller perfekt op til de mere kraftfulde retter. Cuvée Prestige 2014 fra Chateau de Piote går perfekt sammen med vildt, and, kraftige kødretter eller en god og smagfuld ost - og bare rolig, hvis man er den store vinsamler, kan Cuvée Prestige 2014 også lagres i op til 10 år.

Cuvée prestige 2014 er, ligesom alle de andre gode vine fra Bordeaux, en blandingsvin. Denne perle består af Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (30%) og Malbec (10%), som er med til at give vinen dens intense røde farve, en let krydret duft af røde bær og en kraftig smag med bløde tanniner.

Cuvée Prestige 2014 ligger på 13% og bør serveres ved stuetemperatur. For at vise vinen den respekt, som den fortjener, skal den åbnes 2-4 timer før serveringen for at få alle de fantastiske smage bedst frem.

Som alle de andre vine fra Chateau de Piote er druerne blevet manuelt høstet på de i alt 14 hektar vinmarker, og som prikken over i’et er vinen desuden økologisk og indeholder derfor en lav mængde sulfitter.