Dit ny mødested i FREDENSBORG

I November 2023 flyttede vi pælene fra vores tidligere lokaler over til bygningen på Slotsgade. Som du har bemærket på denne hjemmeside, så er vi en online platform som driver internetsalg. Vi er derudover repræsenteret ved diverse markeds- og gadesalgsboder, hvor vi tilbyder et skiftende udvalg af vores sortiment med stor succes. Disse aktiviteter er vores primære aktiviteter og der hvor vi vækster markant, heldigvis.

Med kærlighed for bål og grill kunne vi dog ikke undgå at blive forelsket i terrassen og den flotte udsigt! Derfor besluttede vi at tilbyde alle jer et nyt sted at nyde et godt glas vin, en kold øl eller en drink med mulighed for en lille bid mad.

Selvom vores produkter bliver serveret på diverse toprestauranter i ind- og udland med en eller flere stjerner på døren, så er vi gadesælgere og webshopejere, vi er ikke michelinkokke og stjernetjenere. Uformel og afslappet stemning er for os det vigtigste!

Vi er Din fredags destination 

Vi holder åben hver fredag fra kl 17. Book gerne bord, så vi er bedst mulig forberedt.

Fredag 17 – 21

Her finder du et udpluk af det vi tilbyder

Anretning af håndværksoste

Charcuterie servering

Røget andebryst på smørstægt toast

Potobello svampe m. gedeost

skal vi skabe rammerne for dit næste arrangement?

Om det er polterabend, bryllup, fødselsdag eller konfirmation, så tilbyder vi rammerne for dit næste arrangement. Hos L’apéro tilbyder vi rammerne for op til 75 personer.

 

9 + 3 =