tothaven gårdbutik

Tothaven Besøgsgaard er et lille, unikt mejeri beliggende et par kilometer før Hundested, nord for København. Her skaber gårdejeren Jakob en sand oase for kæledyr og deres elskere, hvor blandt andet fritløbende geder nyder den danske natur. Den året rundt glade og sunde gedemælk bidrager til produktionen af gedemælks-is og gedeost, der har gjort gården populær blandt både lokale og besøgende.

Gården er kendt for at eksperimentere med nye produkter, og selvom ”udsolgt” kan være en skuffelse, så er det også et tegn på popularitet og efterspørgsel. 

Tothaven tilbyder en helhedsoplevelse, som alle bør oplevelse. Er tiden knap så kan man med fordel bestille deres velsmagende gedeost og en flaske Semillon-vin for at nyde danske kvalitetsost på sit bedste.

Vil du gerne vide mere om Tothaven Besøgsgaard, så kan du læse mere på deres hjemmeside her.

01

GOURMET GEDEPRODUKTER

I Tothavens selvbetjente gårdbutik finder du i sommerhalvåret (marts til november) gedeoste, yoghurt og håndlavede pindeis. Desuden har de hele året dagfriske æg fra deres egne høns, gedemælkssæber og bivokscreme.

02

DE DRIVER GÅRDEN

Pernille, Jakob, Martha og Andrea, har boet på gården siden februar 2014, hvor de købte gården. På gården driver de besøgsgård, mejeri, strikkeri, og så udbyder de et unikt mentorforløb for udsatte unge.

03

DYRENE PÅ GÅRDEN

Besøger du gården kan du møde mange forskelllige dyr bla: hønsKune Kune grise, Ungarske Uldsvin, malkegeder med kid, moskusænder, løbeænder, kalkuner, honningbier, heste, kaniner, katte og æsler.