Sønderhaven gårdmejeri

Bag Sønderhaven Gårdmejeri står Marianne og Preben, som sammen har gården i Brønderslev i Nordjylland.

På gården har de malkekøer, og kom efter mange overvejelser frem til, at lave deres eget gårdmejer på deres gård. Marianne og Preben bruger mælken fra deres egne 100 køer til, at lave specialoste og andre livsstilsvarer af.

Siden 2007 har Sønderhaven Gårmejeri været særdeles populært, og flere af ostene har også vundet både nationale. og internationale priser ved blandt andet World Cheese Awards og Wisconsin i USA.

Hos Sønderhaven Gårdmejeri er Marianne og Preben stolte af, at kunne fortælle at de er de sidste i Danmark, der laver et livsstilsvarer – der er kamufleret som en ost, af mælk fra egne køer. Når du smager deres produkter, tror vi at du forstår hvorfor de har fået de snesevis af priser igennem tiden.

De arbejderme get målrettet efter den gode smag, så det lokale slår virkelig igennem, og hvad smag angår, så kan deres oste og livsstilsvarer ikke kopieres – de er den virkelige danske historie, som kan smages hele vejen igennem.

Vil du gerne vide mere om Sønderhaven Gårdmejeri, så kan du læse mere om dem på deres hjemmeside her.

01

DANMARKS SIDSTE

Sønderhaven Gårdmejeri er din adgang til prisvindende danske gårdoste, samtidig med at du støtter Danmarks sidste rigtige gårdmejeri, med malkekøer og mejeri på et og samme sted.

02

PRISVINDENDE OSTE

Deres oste har vundet både nationale. og internationale priser ved blandt andet World Cheese Awards og Wisconsin i USA. Du kan se alle deres præmier på deres egen hjemmeside.

03

ET PAR GODE TIPS

Hver eneste ost fra Sønderhaven Gårdmejeri er håndlavet med mælk fra egne køer og pakket personligt. Ostene bliver sendt vakuumpallet, og kræver ikke køl før de åbnes. 

SØNDERHAVEN GÅRDMEJERI SORTIMENT

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.