Nørup mejeri

Nørup Mejeri er beliggernde i Vejle Ådal, og er en af de sidste tilbageværende privatejede mejerier i Danmark.

Bag Nørup Mejeri står Marianne og Jens, som driver Nørup Mejeri på nuværende tidspunkt. Marianne og Jens sikrer at innovation og udvikling af  fantastiske og moderne oste med øje for de gode danske mejeri traditioner forsættes langt ud i fremtiden.

Mejeriet producerer klassiske oste som Danbo, Havarti og Fontina, men har særligt indenfor de seneste år gjort sig bemærket med en speciel ost: Primero.

Mejeriet har udviklet en ny hård ost ved navn Primero, som har en lagringstid på minimum et år. Denne specialost udmærker sig i særlig grad til servering til tapas og osteborde. Primero har derfor høstet særlig stor interesse hos mejeriets kunder i ind- og udland.

Vil du gerne vide mere om Nørup Mejeri, så kan du læse mere om dem på deres hjemmeside her. 

01

EJERNE BAG NØRUP MEJERI

Nørup Mejeri er et selvstændigt privatmejeri ejet af Marianne Vestergaard og Jens Riis Beierholm Poulsen. Nørup Mejeri producerer oste af typerne danbo, fontal, fontina og havarti.

02

OSTE I ALLE VARIATIONER

Hos Nørup Mejeri finder du ikke bare én slags ost indenfor hver type, men derimod tilbyder de et bredt udvalg af i alt 15 forskellige slags oste. 

03

I IND- og UDLAND

Det klassiske ostehåndværk er i hovedfokus og giver ostene en unik særkende. Ostene sælges i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og USA.