FLAVORS LABORATORY

Flavors Laboratory’s rejse begyndte i 2017, af tre venner og medstuderende inden for fysik, der delte en passion for videnskab og håndværk samt nysgerrighed for at udforske smagens verden. De begav sig ud på en mission inden for destillation med fascination og motivation for at lære, hvordan de kunne lave deres yndlings ‘gin’.

Efter flere års eksperimenter og læring grundlagde de i januar 2021 Flavors Laboratory, deres nano-destilleri. De tre venner har skabt et rum, hvor at de kan udfolde kreativitet og videnskabelig nysgerrighed.

Flavors Laboratory er placeret i hjertet af Nørrebro, som for nyligt er nomineret som verdens fedeste kvarter, og det er også her, at de tre venner personligt bor, ”Vi elsker KBH N!”

Vil du gerne vide mere om Flavors Laboratory, så kan du læse mere om dem på deres hjemmeside her

01

NOget til enhver smag

Du kan frit mellem 6 forskellige gin hos Flavors Laboratory. Svært ved at vælge? Prøv deres tasting box med fire forskellige af deres mest populære gin.

02

MERe end bare gin

Ikke kun gin finder du hos Flavors Laboratory – de laver en yderst lækker Limoncello, som du måske kender fra det Italienske køkken eller de sydlige rejser.

03

dansk håndværk

Alt er håndlavet: deres redskaber, deres destillationssystem, alle deres processer. De beskriver selv deres fascination af den langsomhed hvert håndværk indebærer.