det lille kafferisteri

Du finder Det lille Kafferisteri ved Hundested Havn – et hyggeligt og duftende hjørne, der inviterer dig ind i kaffens fortryllende verden.

Ved ankomst til Hundested, blot et stenkast nord for København, vil du opdage dette skjulte kafferisteri, hvor aromaen af nyligt ristede kaffebønner møder din næse. Huset, der huser risteriet, er fyldt med charme og historie, og det er et sted, hvor kærligheden til kaffen kan mærkes i hvert eneste bønne.

De køber økologiske kvalitets kaffebønner og arbejder på at få det bedste frem i bønnerne, som man bestemt kan smage.

Det lille Kafferisteri leverer kaffebønner til lokal samfundets restauranter, caféer og et par enkelte butikker. Lokal samfundet har en stor betydning for de to indehavere af risteriet, og er prioriteret højt. Når du køber deres kaffe, får du en lille tår af Hundested.

Vil du gerne vide mere om Det lille Kafferisteri, så kan du læse mere om dem på deres hjemmeside her.

01

ALTID FRISKE BØNNER 

Altid friskristet økologiske kaffebønner fra deres lille risteri på Hundested Havn. Her er risteri, butik og kaffebar.

02

Økologisk certificeret

Kaffen er certificeret økologisk – de skelner også til andre mærkninger, der blandt andet tilgodeser det lokal område, hvor at kaffen bliver dyrket. 

03

ejerne bag kaffen

 Signe og Anders Fruergaard har ristet kaffe i omtrent 20 år, og i marts 2020 flyttede de risteriet til Hundested Havn og udvidede i den forbindelse med en tilhørende butik.