chateau les maubats

Christophe Cadis og hans dedikerede hold dyrker med stolthed enestående Bordeaux-vine på deres familieejendom i Roquebrune – hvis du kigger forbi, så kan du begive dig og dine besøgende med ud på et escape game i deres kælder. 

De omfavner håndværksmæssige metoder og lægger vægt på manuelle teknikker for at bevare ægtheden af deres vine. Trods mere end 30 års praksis af økologisk vinavl registrerede de først officielt høsten i 2018 som en del af den økologiske konvertering for at overholde franske og europæiske produktionskrav. Fra og med 2021 bærer deres vine stolt AB-certificeringen, hvilket afspejler deres engagement i økologisk vinavl. Denne certificering understreger vores urokkelige engagement i bæredygtige og økologiske metoder i vinproduktionen.

Château les Maubats har rødder i et land arret af flammer og uro fra 100-årskrigen. Vingårdens navn minder derfor også om historien om en gammel bebyggelse, Les Maubatis en Gascon (Dårligt bygget på fransk), ødelagt under revolutionen. 

I kontrast til fortidens tumult inviterer de med deres Superior Red Bordeaux-vin dig til at nyde fredelig lykke. Med en solid krop, der afspejler det distinkte terroir, fortæller hver flaske en historie om udholdenhed og fornyelse.

Vil du gerne vide mere om Château les Maubats, så kan du læse mere om dem på deres hjemmeside her.

01

manuel høstning

Deres Bordeaux Supérieur-rød, Bordeaux White og Bordeaux Rosé-appellationer er lavet ved manuel høstning. Denne omhyggelige tilgang sikrer højeste kvalitet i hver flaske.

02

NAVN EFTER GAMMEL BYGNING

Vingårdens navn minder om historien om  Les Maubatis en Gascon, en gammel bebyggelse, som blev ødelagt under revolutionen. 

03

ØKOLOGI & BÆREDYGTIGHED

Siden 2021 har deres vine stolt båret AB-certificeringen, hvilket afspejler og understreger deres utrokkelige engagement i økologisk vinavl og bæredygtige metoder.

chateau les maubats SORTIMENT

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.